A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Завдяки небайдужості жашківчанина порушники мусили збирати сміття

Дата: 11.08.2021 14:42
Кількість переглядів: 1389

Фото без описуДнями небайдужий житель громади Віталій Піддубняк опублікував гнівний пост у фейсбук із фотографіями стихійного сміттєзвалища в районі відстійників м.Жашків. Віталій сфотографував і квитанцію із адресою ймовірних порушників. І невдовзі було знайдено жашківчан, котрі за вказаною адресою нещодавно придбали житло і вирішили вивезти увесь непотріб за місто. Після переконливої бесіди із міським головою Ігорем Цибровським порушники визнали свою помилку, зібрали сміття та уклали договір із вивезення твердих побутових відходів, пообіцявши більше не смітити. 

«Подібні стихійні смітники ростуть, як гриби після дощу», - зазначає міський голова Ігор Цибровський. – «Такі прикрі випадки, свідчать про безвідповідальність та низьку культуру поведінки наших земляків. Певна робота працівниками Жашківського ВУЖКГ спільно із співробітниками правоохоронних органів проводиться (зокрема і накладання штрафів). Втім очистити усі околиці, лісосмуги просто неможливо.

Наразі, після доєднання сіл до громади, ми живемо в так званому режимі адаптації та суворої економії. Адже в першу чергу ми намагаємося забезпечити усім необхідним для належної роботи заклади освіти, медицини, оскільки коштів бракує в бюджеті.

Ми наполегливо переконуємо кожного жителя громади підписати договір із ВУЖКГ про вивезення твердих побутових відходів. Цим самим ми спільними зусиллями наведемо лад в нашому спільному домі - громаді!».

(Фото - Віталій Піддубняк)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь