A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Планове обстеження сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах

Дата: 09.08.2021 13:46
Кількість переглядів: 1037

Фото без опису05.07.2021 року з метою запобігання неналежного виконання батьками або особами, що їх замінюють, батьківських обов’язків щодо забезпечення необхідних умов проживання, виховання неповнолітніх дітей, комісія у складі директора Центру соціальних служб Жашківської міської ради Ірини Коваль, інспектора СЮП ВП Уманького РУП Тетяною Бакал, заступника начальника відділу «Жашківське бюро правової допомоги» Уманського місцевого центру з надання БВПД Аллою Лавренюк та поліцеи?ським офіцером громади Жашківськоі? ТГ старшим лейтенантом поліціі Олексієм Борисенко здійснили планове обстеження сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та осіб, які потребують сторонньої допомоги с. Соколівка, с. Бузівка, с. Острожани.

Директором Центру складено оцінку потреб.

За результатами обстеження надані консультації та роз'яснення, проведені профілактичні бесіди щодо безпеки життєдіяльності та правила поведінки дітей під час літніх канікул, дотримання належних санітарно - гігієнічних умов проживання, ведення здорового способу життя членами родин, запобігання домашньому насильству, жорстокого поводження з дітьми, використовування засобів індивідуального захисту під час карантинних заходів.

Надано гуманітарну допомогу.

Також відвідувалися сім'ї з метою складання акту оцінки потреб сім'ї/особи на запит служби у справах дітей Жашківської міської ради для розгляду на комісії з питань захисту прав дитини щодо зарахування дітей на цілодобове перебування до закладу, який здійснює інституційний догляд і виховання.

Центр соціальних служб Жашківської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь