A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У серпні на кожну дитину шкільного віку з багатодітної сім'ї держава виплатить по 2 тисячі гривень

Дата: 09.08.2021 13:36
Кількість переглядів: 1077

Фото без описуУ серпні на кожну дитину шкільного віку з багатодітної сім'ї держава виплатить по 2 тисячі гривень. Відповідну постанову №803 уряд ухвалив на засіданні 4 серпня 2021 року.

За даними прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, допомогу отримають 145 тисяч дітей, яким до 1 серпня цього року виповнилося 6-18 років (включно).

"Ці кошти допоможуть багатодітним сім'ям зібрати дітей до школи і купити необхідні речі. Загальний розмір програми складе 290 млн. грн., і виплати повинні бути проведені вже в цьому місяці", - уточнив Шмигаль.

Згідно п. 3 Порядку одноразова допомога виплачується багатодітним сім'ям, які  станом на 1 серпня 2021 року є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям.

Одноразова допомога надається в розмірі 2000 гривень на кожну дитину. Батькам не потрібно буде подавати заяву на отримання допомоги. Виплата проводиться за матеріалами справ одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям з числа багатодітних сімей. Структурні підрозділи з питань соціального захисту населення перерахують гроші на рахунки таких сімей, відкриті в установі уповноваженого банку, або через виплатні об'єкти АТ "Укрпошта".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь