A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Кінозал просто неба

Дата: 04.08.2021 09:03
Кількість переглядів: 1083

Фото без опису3 серпня у парку розваг біля міського будинку культури відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради було організовано показ мультфільмів та фільму просто неба.

 «По суті, це був пробний захід», — розповідає начальник ВКМПСТ Інна Білик. — «Методом проб важливо було визначити наші технічні можливості, час, у який буде добре видно відео. І от уже для себе зрозуміли, що варто показ організовувати пізніше, а глядачам — пропонувати брати із собою килимки чи простирадла, щоб стелити їх на траву й сидіти (бо забезпечити всіх лавками ми просто не зможемо)».

 Передбачається, кінозал просто неба буде організовуватися щонеділі (за сприятливих погодніх умов). Йому передуватимуть традиційні номери духового оркестру. Розпочинатиметься захід активностями та іграми для дітей. «Таким чином ми охоплюємо різні вікові категорії: людям поважного віку полюбилися вечори духової музики, діти — братимуть участь у конкурсах, отримуватимуть солодкі призи, будуть дивитися мультики, а молодь — матиме змогу переглянути цікавий фільм», — наголошує Інна Білик.

Організатори пропонують запасатися улюбленими смаколиками (попкорном, снеками тощо) і проводити літні вечори за переглядом фільмів, які глядачі самі ж і обиратимуть голосуванням у соцмережах. Тож чекайте нових анонсів! Показ фільмів безоплатний!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь