A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашкові відбувся семінар щодо змін в законодавстві

Дата: 30.07.2021 14:22
Кількість переглядів: 924

Фото без опису29 липня 2021 року Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА в рамках Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021-2025 роки у партнерстві із Жашківська територіальна громада та спільно з державними органами Черкаської області - ДПС у Черкаській області, Головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області, Жашківським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Черкаській області провели третій кущовий семінар щодо змін в законодавстві у якому взяли участь роботодавці, підприємці, фахівці кадрових служб і бухгалтери.

Які питання розглядали

Податкові нововведення - об'єднана звітність та виправлення помилок, форма №20-ОПП, штрафні санкції за невчасно подану звітність, зміни у формах фіскальних чеків, введення програмного РРО для смартфона.

Електронні трудові книжки - ведення реєстру трудових книжок, покрокові дії для роботодавців та працівників при подачі електронних трудових книжок та яким чином інформація про прийняття, переведення і звільнення буде потрапляти до реєстру застрахованих осіб після сканування трудових книжок, в яких випадках електронна трудова книжка не приймається, презентація зручних та доступних сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України.

Електронний реєстр лікарняних: формування електронних лікарняних та їх відображення в особистому кабінеті страхувальника вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Алгоритм призначення виплат за електронними лікарняними: термін подачі розрахунку лікарняних до Фонду соціального страхування, особливості розрахункового періоду та нарахування лікарняних і декретних, оподаткування лікарняних та відображення їх у звітності.

Інспекційна кампанія Управління Держпраці в Черкаській області щодо зниження рівня незадекларованої праці.

Участь в семінарі взяли понад 70 учасників. Наступний семінар відбудуться у м. Звенигородка - 5 серпня, більше інформації шукайте на @Платформа для бізнесу в Черкаській області для за посиланням https://cutt.ly/8m1nYna

Департамент регіонального розвитку висловлює вдячність за інформаційну підтримку заходу Черкаський обласний центр зайнятості та територіальним громадам Уманського району.

Черкаська обласна державна адміністрація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь