A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Територію Соколівської школи прикрасив дитячий ігровий майданчик (ВІДЕО)

Дата: 23.07.2021 17:11
Кількість переглядів: 1369

23 липня на території Соколівського опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. відбулося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика. Такий приємний подарунок зробили місцевим дітям керівники ПОП «Соколівка» Володимир та Олександр Косенюки, реалізувавши іще одну свою ідею, спрямовану на розвиток молодого покоління.

На придбання нових яскравих споруд господарниками витрачено 328 тис.грн. Облаштовували штучне покриття майданчика та виконували монтажні роботи  працівники сільськогосподарського підприємства. А от  до організації урочистого та, як завжди, креативного відкриття нової зони відпочинку долучилась чи не вся родина Косенюків, зокрема дружина Олександра Володимировича  Віта Олександрівна та їхні діти Діана і Влад.

Відкриття цього майданчика, а також втілення в життя багатьох інших проєктів, говорить про соціальну відповідальність перед громадою Володимира Володимировича та Олександра Володимировича –  і як керівників ПОП «Соколівка», і як депутатів Жашківської міської ради. Їхні численні добрі справи підтягують розвиток інфраструктури та покращують комфорт села-  зазначив заступник міського голови Володимир Бурлуцький, вручивши ініціаторам та реалізаторам проєкту подяки міського голови Ігоря Цибровського.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь