A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

До уваги орендарів земель сільськогосподарського призначення на території Жашкіської міської територіальної громади

Дата: 21.07.2021 14:32
Кількість переглядів: 1381

Фото без описуВідповідно до ч. 289.1 ст. 289 Податкового кодексу України, для визначення розміру податку та орендної плати використовується нормативна грошова оцінка  земельних ділянок.

Відповідно до п. 16.1.3. ст. 16 Податкового кодексу України платник податків зобов'язаний подавати до контролюючих органів у порядку, встановленому податковим законодавством, декларації, звітність та інші документи, пов'язані з обчисленням і сплатою податків та зборів.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 року №105 впродовж 2018 року проводились роботи по проведенню загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів, яка була затверджена наказом Мінагрополітики України від 16.11.2018 №552 та набула чинності з 1 січня 2019 року та було затверджено нову нормативну грошову оцінку земель товарного сільськогосподарського призначення.

Враховуючи вищевикладене, звертаємо Вашу увагу на обов’язок самостійно при поданні звітних декларацій до контролюючих органів у 2021 році, подавати витяги про нормативну грошову оцінку станом на 2021 рік.

У іншому випадку, Жашківська міська рада змушена буде нараховувати пеню та штрафні санкції за недоотриману плату за землю та стягувати різницю, разом із санкціями у примусовому порядку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь