A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Учні Скибинського ЗЗСО І-ІІІ ст. займатимуться в оновленій спортивній залі (ВІДЕО)

Дата: 21.07.2021 09:06
Кількість переглядів: 1527

У Скибинському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. Жашківської міської ради сьогодні налічується 178 учнів, для комфортного перебування яких в школі кілька років тому було повністю реконструйовано систему опалення за рахунок коштів бюджету Жашківської громади, із 156 вікон замінено 102 на нові енергозберігаючі. Потребувала уваги і шкільна спортивна зала. Тож староста с. Скибин Денис Курко звернувся за допомогою до керівника місцевого підприємства «ЯСЕНСВІТ» Едуарда Геращенка, котрий профінансував проєкт ( а це 157 тис. грн. ) із заміни вікон та дверей у спортзалі. Наразі залишається ще провести косметичний ремонт і приміщення буде готове до нового навчального року.

Як зазначив Денис Володимирович: хто стукає- тому відчиняють. Саме таким принципом староста і керується у своїй роботі, звертаючись з ідеями до керівництва Жашківської громади, депутатів, благодійників, підприємців та загалом небайдужих жителів села. А стосовно Едуарда Григоровича підкреслив: приємно мати справу з керівником, котрий не стоїть осторонь проблем села та, зокрема, закладів освіти. Допомагає Едуард Геращенко і в оснащенні матеріально-технічної бази школи та дитсадка, і в придбанні новорічних подарунків для дітей. Нині ж обіцяє долучитися до організації та облаштування місця проведення паркового волейболу, який відбудеться у Скибині 7 серпня на шкільному стадіоні.

Завдяки такій співпраці, консолідації сил та ресурсів влади і бізнесу вдається реалізовувати значно більше планів та ідей- резюмував очільник Жашківської територіальної громади Ігор Цибровський, подякувавши Денису Курку за активність та плідну роботу, Едуарду Геращенку- за фінансову підтримку та розуміння проблем сьогодення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь