A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У с.Зелений Ріг проведено впорядкування дороги по вул.Григор’єва

Дата: 19.07.2021 09:43
Кількість переглядів: 1088

У с.Зелений Ріг проведено впорядкування дороги по вул.Григор’єва. Дорога ґрунтова, знаходиться на околиці села, і в сезон дощів стає непроїзною, тож потребує систематичного догляду.

Міський голова Ігор Цибровський відреагував на звернення старости села Тетяни Лихопій про благоустрій згаданого об’єкту - і невдовзі на ньому було проведено планування грейдером Жашківського ВУЖКГ. Наразі ж здійснено підсипання дороги будівельним боєм (цегла, бетон, асфальт, щебінь), наданим місцевим підприємцем Анатолієм Сухоносом. Для транспортування матеріалів вагою до 325 тон використовувалися навантажувач та причіп ВУЖКГ, також вантажні автомобілі забезпечив керівник СТОВ «Злагода» Віктор Смілянець. Загальна протяжність відремонтованих ділянок згаданої дороги – близько 700 м.

Міський голова Ігор Цибровський зауважує: «Роботи на цьому об’єкті – яскравий приклад якісної співпраці влади і бізнесу. Відзначити хочу наполегливість і зусилля старости – Тетяни Вікторівни, котра налагодила комунікацію із підприємцями. Власне, від роботи старост сьогодні залежить робота інфраструктури села. До того ж, потреби громади великі, а бюджетних грошей на вирішення всіх проблем бракує. Але спільними зусиллями можна впорядкувати навіть дорогу на околиці села і покращити комфорт його жителів. Дякую всім, хто долучився до цієї справи».

 

Фото - Тетяни Лихопій



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь