A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Ветерани АТО/ООС Віталій Починок та Володимир Мейгеш – призери і переможці Міжнародних онлайн-змагань «Ігри героїв» та Всеукраїнських змагань «Ігри нескорених» (ВІДЕО

Дата: 05.07.2021 17:03
Кількість переглядів: 436

Жителі Жашківської територіальної громади, ветерани АТО/ООС Віталій Починок (м.Жашків) та Володимир Мейгеш (с.Литвинівка) взяли участь у Міжнародних онлайн-змаганнях «Ігри героїв» та Всеукраїнських змаганнях «Ігри нескорених» в м.Черкаси. Повернулися з нагородами. Мета таких ігор –  популяризація спорту як ефективного способу фізичної реабілітації ветеранів бойових дій, що отримали важкі поранення і травми. Також це спосіб формування спільнот ветеранів та членів їх родин для соціалізації в мирному житті.

Довідково: Віталій Починок – жашківчанин,  учасник АТО/ООС  2014-2015рр., 2016 р., 2017р. в складі зведеного загону підрозділу МВС України, нині –  керівник гуртка «Атлетична гімнастика» Дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки Жашківської міської ради.

Володимир Мейгеш – житель с.Литвинівка, учасник АТО/ООС  2015 р., 2016 р., 2017 р., старший солдат ВЧ пп В0849,  був поранений під час боїв біля Авдіївки – постраждав від кулі снайпера. Після поранення, коми, трьох операцій, довготривалого лікування Володимир буквально починає життя наново. Наразі боєць проходить непросту реабілітацію та, навіть, знаходить сили для активного фізичного розвитку. Сина в усьому підтримує і скрізь супроводжує його мати -  Світлана Володимирівна.

Віталій та Володимир взяли участь у змаганнях за ініціативи і підтримки голови ГО «Спілка учасників АТО Жашківщини» Василя Якименка та співпраці і супроводу директора Дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки Жашківської міської ради Дмитра Мазура і керівника туристичного клубу «Блудний Грунь» Сергія Сорокіна.

До слова, на Всеукраїнських змаганнях у Черкасах Жашківську громаду представляли три бійця Віталій Починок, Володимир Мейгеш та Ярослав Платмір, який народився, навчався та проживав у Жашкові, нині ж – мешкає в Черкасах. Втім участь в змаганнях Ярослав Леонідович брав як жашківчанин.

ЗГІДНО З ПРОТОКОЛОМ Всеукраїнських змагань «Ігри Нескорених» від 27.06.2021 р. наші земляки зайняли наступні призові місця:

1. МЕЙГЕШ ВОЛОДИМИР МИХАЙЛОВИЧ

- легка атлетика, штовхання ядра,  категорія IF2 стоячи – 2 місце

- легка атлетика, метання диску, категорія IF2 – 3 місце

2. ПОЧИНОК ВІТАЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ

- веслування на тренажерах – 4 хв. Категорія IR6 чоловіки –  1 місце

- веслування на тренажерах – 1 хв. Категорія IR6 чоловіки –  3 місце

3. ПЛАТМІР ЯРОСЛАВ ЛЕОНІДОВИЧ

- легка атлетика, метання диску, категорія IF8 – 1 місце

- легка атлетика, штовхання ядра, категорія IF8 сидячи – 1 місце

Вітаємо наших мужніх воїнів і переможців та зичимо їм здоров’я й успіху!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь