Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківщина приєднується до створення програми задля безпеки громадян у судах

Дата: 24.06.2021 09:18
Кількість переглядів: 613

Фото без описуФаховий діалог щодо розв’язання ключових завдань у життєдіяльності мешканців регіону продовжується. Зокрема проводяться робочі зустрічі керівництва Служби судової охорони Черкащини з місцевою владою на яких обговорюються  питання підтримання громадського порядку в місцевих судах та забезпечення безпеки громадян, які в них перебувають.

Під час чергової комунікації начальника Територіального управління полковника Служби судової охорони Анатолія Харенка з міським головою Жашківської міської об'єднаної територіальної громади Ігорем Цибровським було узгоджено алгоритм подальшої спільної роботи в рамках безпекової програми в судах на 2021-2025 роки.

Довідково: 12 травня 2021 року Жашківський районний суд перейшов під охорону співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області.

Інформацію надано Територіальним управлінням Служби судової охорони у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь