A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Творчий конкурс "Тараса пензлі оживають"

Дата: 10.06.2021 16:25
Кількість переглядів: 237

Фото без описуВідповідно до пункту 4.12 обласної цільової програми національно-патріотичного виховання в Черкаській області на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19.02.2021 № 5-19/VII, Управління у справах сім`ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації спільно з Черкаською обласною громадською організацією „Світовид“, ініціативною групою “Творчий поверх“ з 07 червня по 15 липня 2021 року оголошує початок I етапу щорічного мистецького пленеру з популяризації Шевченківського краю „Тараса пензлі оживають“ (далі – Конкурс).

Метою Конкурсу є виявлення, стимулювання розвитку та соціальної підтримки обдарованої молоді, сприяння її самореалізації, формування патріотичної свідомості у дітей та молоді. Захід проходить за двома напрямками: художній пленер на тему „Україна сьогодні“ та літературний пленер на тему „Ну, що б, здавалося, слова…“

Прийом робіт триватиме до 15 липня 2021 року (детальніше про Конкурс за посиланням https://cutt.ly/mnx4lVf). Просимо сприяти у розповсюдженні інформації про Конкурс серед молоді вашого регіону. Контактна особа ? головний спеціаліст відділу молодіжної політики, оздоровлення, протидії торгівлі людьми, гендерної рівності Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Жукович Тетяна (тел. 097 779 18 82).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь