A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківська майстриня і дизайнер одягу Любов Проценко отримала чергову перемогу в Міжнародному конкурсі і звання Лауреата І ступеня

Дата: 03.06.2021 13:41
Кількість переглядів: 414

Про нові здобутки Любові Проценко повідомляють у відділі культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради.

23 травня за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури України відбувся Міжнародний конкурс мистецтв «Талантія».

На розсуд журі було представлено три творчих роботи  Любові. Дизайнерські вироби у виконанні Любові Проценко дозволили членам журі оцінити чудовий творчий потенціал молодої майстрині. Адже для створення таких оригінальних виробів знадобилася надзвичайно копітка та ретельна робота, яка потребувала величезної акуратності, зосередженості та точності і передувала отриманню чудового кінцевого результату.

Кожна зі створених майстринею робіт має свою яскраву індивідуальність, яка вказує на внутрішню снагу та присутність художньої уяви майстрині, а різноманіття ідей при створенні суконь у різних техніках в’язання шпицями та гачком, дозволяє розглядати здібну майстриню, як дуже творчу особистість у пошуках свого власного шляху розвитку.

Нещодавно Любов Проценко здобула гран-прі у 25  Всеукраїнському  конкурсі-фестивалі «Українська естафета творчості» у номінації «Прикладна творчість і дизайн» у віковій категорії «26 +».

Любов займається в’язанням 18 років. У КЗ «Жашківський МБК» за її ініціативи було створено клубне формування «Декоративно-прикладне мистецтво», яке вона проводить онлайн. Клубне формування налічує 93 особи, в число яких входять навіть учасники з інших країн.

Бажаємо здібній майстрині нових вдалих творчих експериментів та подальшого розкриття граней її творчої особистості!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь