A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Інформація щодо захворюваності на COVID-19 та вакцинальної кампанії в Жашківській територіальній громаді

Дата: 15.05.2021 10:18
Кількість переглядів: 677

Фото без описуЧеркаська область нарешті вийшла з помаранчевої карантинної зони. 13 травня наш регіон перейшов у жовту. Про це в ході брифінгу повідомила заступниця очільника області Лариса Кошова, посилаючись на оприлюднені МОЗом дані.

13 травня в області виявили 327 нових випадків захворювання на COVID-19. Вилікувалися 686 осіб. Всього в області на лікуванні станом на 13.05.21 р. перебувало 10 812 жителів, з них отримували допомогу на стаціонарі 906 осіб. Заповненість ліжок складала 28, 6с %- йдеться на офіційному сайті Черкаської ОДА.

Що стосується Жашківського краю: станом на 8 годину ранку 14 травня на стаціонарному лікуванні в Жашківській багатопрофільній лікарні перебуває 12 хворих на COVID-19, 1 з яких знаходиться у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії у важкому стані. 14 осіб- з пневмонією.

В період із 7 по 13 травня до лікарні госпіталізовано 9 хворих з підтвердженою коронавірусною інфекцією, виписано під нагляд сімейного лікаря 22 осіб, 1 пацієнт (жашківчанин 52-ох років), на жаль, помер.

Методом ПЛР в цей же період обстежено 30 осіб, з яких 13- інфіковані COVID-19.

Наразі спостерігається тенденція до зниження рівня захворюваності, втім не варто нехтувати карантинними обмеженнями. Бережіть себе і своїх близьких !

Продовжується і вакцинальна кампанія проти ковіду. За інформацією КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Жашківської міської ради,  в Жашківській територіальній громаді щепилося 670 осіб. В наявності, станом на 14 травня, іще 80 доз вкакцини AstraZeneka, тож імунізація населення продовжується.

 Наразі на території громади розташовані 5 пунктів щеплень: КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Жашківської міської ради, Бузівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини, Лікарська амбулаторія села Вороне, Соколівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини, Пугачівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини. За детальною інформацією звертатись за телефонами: (047-47) 6-40-98 та 093-022-04-00.

Черкаська область – у жовтій карантинній зоні: https://cutt.ly/7bZDsfs

Пункти щеплень КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Жашківської міської ради https://zhashkivska-gromada.gov.ua/news/1621063206/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь