A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Питання повного завершення опалювального сезону залежатиме від погоди

Дата: 22.04.2021 16:55
Кількість переглядів: 927

Фото без описуОпалювальний сезон у Жашківській громаді підходить до завершення. Втім, враховуючи температурні коливання, незадовільні для закінчення опалювального сезону, Жашківською міською радою було прийнято рішення: продовжити подачу тепла, щодня регулюючи температуру відповідно до погодніх умов. Це додаткові фінансові витрати, але збережене здоров’я населення, зокрема - підростаючого покоління, - передусім.

Як зазначає міський голова Ігор Цибровський : «Сьогодні, в період підвищеного рівня захворюваності, не можемо ризикувати здоров’ям дітей, тому продовжуємо опалювати навчальні заклади в нічний час доби, що допомагає підтримувати стабільну температуру повітря вдень. Коли мова йде про комфортне перебування підростаючого покоління у школах та дитсадках -  говорити про економію коштів вважаю недоречним».

Згідно з встановленими нормами, припиняти опалювальний сезон можна, коли середньодобова температура протягом 3 діб є вищою 8 градусів, тобто - стабільною і достатньо теплою. Наразі погодні умови залишаються мінливими, а ближче до кінця тижня синоптики прогнозують похолодання. Передбачається, що температурний режим стабілізується з наступного вівторка, тоді, відповідно, і прийматиметься остаточне рішення про завершення опалювального сезону. Щодо подачі тепла в заклади освіти - все залежатиме, знову ж таки,  від температури зовнішнього повітря. Місцева влада готова  йти на фінансові витрати, продовжуючи і далі опалювати школи та дитсадки, аби зберегти здоров’я дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь