A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Увага! Громадське обговорення!

Дата: 09.04.2021 16:35
Кількість переглядів: 267

Фото без описуВідповідно до Закону України «Про співробітництво територіальних громад», розпорядження Жашківського міського голови від 09.04.2021 року №23-З «Про громадське обговорення проєктів договорів про співробітництво територіальних громад у сфері охорони здоров’я» буде проводитись громадське обговорення.

 

Тема:

Обговорення проєкту Договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико - санітарної допомоги Жашківської міської ради» (далі – Договір)

 

Термін проведення громадського обговорення:

з 09.04.2021 по 23.04.2021

 

Громадськість в межах строку громадського обговорення (15 календарних днів) має право подати в письмовій формі ( в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Проєкту Договору. Усі зауваження та пропозиції до Договору, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду комісією з підготовки  проєкту договору про співробітництво територіальних громад Жашківської міської ради Черкаської області та Баштечківської сільської ради  Черкаської області, яка за результатами розгляду враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

 

З проєктом Договору можна ознайомитись у приміщенні Жашківської міської ради за адресою: 19201, Черкаська область, Уманський район, м.Жашків, вул.Захисників України,19 (юридичний відділ), а також на офіційному веб-сайті Жашківської міської ради. (додається посилання на відповідну сторінку сайту)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь