A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

ВІДБУЛОСЯ ПРОБНЕ ЗНО-2021

Дата: 14.04.2021 10:47
Кількість переглядів: 827

 Фото без опису10 квітня 2021 року для одинадцятикласників закладів загальної середньої освіти  Жашківської територіальної громади та Баштечківської ОТГ на базі Жашкіської СПШ №1  Жашківської міської ради відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання. На тестування було зареєстровано 160  учасників: 19 учнів – англійської мови, 51 учень – української мови і літератури, 7 учнів – з української мови, 29 учнів – з математики профільного рівня, 13  учнів – з математики стандартного рівня, 12 учнів – з історії України та 15 учнів – з біології,  9 учнів – географії, 1 учень – фізики, 4 учні – хімії. Для проходження тестування з’явилося 153 учасники, 7 учнів не змогли бути присутніми через хворобу. Вони зможуть отримати  невикористанітестові зошити 14 квітня 2021 року.

Пробне ЗНО проходило організовано, з дотриманням усіх правил, процедур та вимог протиепідемічної безпеки: використання масок, дезінфекторів, збереження соціальної дистанції. Медичним працівником було здійснено термометрію учасників та 37 педагогічних працівників пункту тестування.

Під час проходження пробного тестування учасники мали змогу ознайомитися з процедурою основної сесії ЗНО, перевірити свої знання та вміння, отримані під час навчання у школі.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО створені інформаційні сторінки. Окрім участі в пробному ЗНО з одного з навчальних предметів, кожний зареєстрований учасник або учасниця зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021 та пройти тестування вдома. Для отримання результатів пробного ЗНО кожному їм потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» упродовж 10–14 квітня. Для тих, хто скористається такою можливістю, результати  пробного ЗНО буде оприлюднено в особистих кабінетах учасників до 30 квітня.

Джерело: https://cutt.ly/5vuncvQ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь