A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківська міська рада звертається до громадян, фізичних та юридичних осіб

Дата: 07.04.2021 09:32
Кількість переглядів: 220

Фото без описуВідповідно до Законів України «Про тваринний світ», «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», Розпорядження Черкаської обласної державної адміністрації від 22.03.2021 року      № 120 у весняно-літній період 2021 року проводяться заходи з охорони та відтворення водних біоресурсів під час нересту риби на території області.

З 01.04.2021 по 09.06.2021 розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. З метою організації та здійснення заходів щодо охорони тваринного світу та поліпшення середовища його існування наголошуємо про суворе дотримання законодавства під час нересту. Адже він відіграє важливу роль у відтворенні природних ресурсів та підтриманні сталих запасів риби.

З метою збереження, відтворення та використання водних біоресурсів, середовища їх перебування в період нересту Жашківська міська рада просить дотримуватися законодавчих норм та правил, зокрема:  

- під час нересту дозволяється виключно любительське рибальство однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега;

- забороняється здійснення будь-якого іншого способу вилову, в тому числі, з перевищенням дозволеної добової норми вилову - три кілограми;

- заборонено пересування плавучих засобів (човнів), організацію змагань з рибальства та проведення підводного полювання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь