Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Вакансія

Дата: 02.04.2021 09:54
Кількість переглядів: 661

Фото без опису«Відповідно ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Жашківська міська рада Черкаської області оголошує конкурси на заміщення вакантних  посад:

 1. Державний реєстратор відділу «Центр надання адміністративних послуг» апарату виконавчого комітету  Жашківської  міської  ради (на період відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами основного працівника). Обов’язкові вимоги до кандидатів: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, бакалавра за спеціальністю правознавство;  наявність сертифіката про підтвердження професійної компетентності у відповідній сфері державної реєстрації (отриманий в установленому законодавством порядку); стаж роботи у сфері права не менше 3 років або на посаді державного реєстратора чи виконання функцій державного реєстратора не менше 1 року; успішне проходження спеціальної перевірки діяльності державного реєстратора в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань в порядку здійснення контролю, визначеному Кабінетом Міністрів України; володіння основними принципами роботи на комп’ютері;

2. Головний спеціаліст відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Жашківської міської ради. Обов’язкові вимоги до кандидатів: вища освіта відповідного професійного спрямування не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу. Досвід роботи у відповідній сфері, знання законодавчих та  нормативних документів, володіння персональним комп’ютером.

За додатковою інформацією  щодо переліку документів, основних функціональних обов’язків, умов оплати праці звертатись за тел.6-11-52 або за адресою: м.Жашків, вул. Захисників України, 19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь