A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Оприлюднення матеріалів містобудівної документації з метою врахування громадських інтересів

Дата: 05.04.2021 09:05
Кількість переглядів: 261

          Назва проєкту містобудівної документації:

«Детальний план частини території в адміністративних межах Жашківської міської ради, Черкаської області за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 23,  с. Скибин для зміни цільового призначення земельної ділянки та розміщення газозаправного модуля» (далі – Детальний план території).

Даний детальний план території розроблений згідно рішення  Жашківської міської ради від 20.08.2020 № 28-29/VIII Комунальним проектно-виробничим архітектурно-планувальним підприємством «Облархбюро» Черкаської обласної ради (сертифікат серія АА № 002159 від 23.06.2014; серія АА № 003297 від 14.07.2016) та погоджений на засіданні архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудуванні та архітектури Департаменту будівництва Черкаської облдержадміністрації (витяг з протоколу від 11.03.2021 № 1).

Земельна ділянка, площею 0,25 га, що розглядається проектом детального плану території, розташована,  розташована в  житловій зоні південно-західної частини села Скибин, Жашківської міської територіальної громади та є приватною власністю гр. Поліщук О. М., кадастровий номер: 7120987000:01:001:0893 (присадибна ділянка). Основною метою розробки детального плану території є вирішення питання забезпечення комплексності забудови території розроблення ДПТ під АГЗП.

В звіті про стратегічну екологічну оцінку детального плану території, проведена оцінка впливу на складові довкілля та його компоненти (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну та інші), а також на стан здоров’я та добробут населення (небезпека для здоров’я населення, соціально-економічні наслідки, поводження з відходами тощо).

          З метою врахування громадських інтересів звернення, зауваження та пропозиції щодо вказаного вище детального плану території приймаються протягом 30 днів з дня оприлюднення матеріалів з 9 квітня по  9 травня 2021 року включно.

Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

Звернення, зауваження та пропозиції надсилати до Жашківської міської ради на адресу:

вул. Захисників України,  19,  м. Жашків,  Черкаська обл.,  19201; 

Тел.: (04747) 6-11-45,

електронна адреса: vukoncom016@ukr.net.

 

 ЗАВАНТАЖИТИ МАТЕРІАЛИ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь