A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 05.04.2021 09:01
Кількість переглядів: 236

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

«Детальний план частини території в адміністративних межах Жашківської міської ради, Черкаської області за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 23,  с. Скибин для зміни цільового призначення земельної ділянки та розміщення газозаправного модуля».

Земельна ділянка, площею 0,25 га, що розглядається проектом детального плану території, розташована,  розташована в  житловій зоні південно-західної частини села Скибин, Жашківського району та є приватною власністю гр. Поліщук О. М., кадастровий номер: 7120987000:01:001:0893, цільове призначення: землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка). Основною метою розробки детального плану території є вирішення питання забезпечення комплексності забудови території розроблення ДПТ під АГЗП об’ємом 10 м3. Детальним планом території передбачено зміну цільового призначення земельної ділянки площею 0,2500 га з земель для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на землі транспорту, для розміщення та експлуатації об'єктів дорожнього сервісу. Проектом передбачається уточнення положень Генерального плану с. Скибин в частині функціонального використання території. В звіті про стратегічну екологічну оцінку детального плану території, проведена оцінка впливу на складові довкілля та його компоненти (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну та інші), а також на стан здоров’я та добробут населення (небезпека для здоров’я населення, соціально-економічні наслідки, поводження з відходами тощо).

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Жашківська міська  рада.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури – відповідно до статті 12 Закону України  «Про стратегічну оцінку»  громадське обговорення звіту зі СЕО та проекту Детального плану території розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 09.04.2021 року на веб - сайті Жашківської міської ради (https://zhashkivska-gromada.gov.ua/) та триватиме до 09.05.2021  року (30 днів).

б) способи  участі громадськості - громадськість в межах строку громадського обговорення (30 календарних днів) має право подати в письмовій формі ( в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту СЕО та проекту Детального плану території. Усі зауваження та пропозиції до проекту Детального плану території та звіту СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення) – не заплановані.  

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування - Жашківська міська рада  за адресою -  19200, Черкаська область, Жашківський район, м. Жашків, вул. Захисників України, буд. 17, Тел.: (04747) 6-11-45, електронна адреса: vukoncom016@ukr.net..

д) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій19200, Черкаська область, Жашківський район, м. Жашків, вул. Захисників України, буд. 17, Тел.: (04747) 6-11-45, електронна адреса: vukoncom016@ukr.net. Строки подання зауважень та пропозицій: до «09» травня 2021 р. року включно. Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

ЗАВАНТАЖИТИ МАТЕРІАЛИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь