A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Черкащина потрапила до помаранчевої карантинної зони

Дата: 11.03.2021 19:03
Кількість переглядів: 900

Фото без описуМіністерство охорони здоров'я оновило розподіл на карантинні зони. Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на дані МОЗ.

У помаранчевій знаходяться 10 регіонів - Київ, Вінницька, Донецька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська області.

Нагадаємо, що в Україні діють чотири рівні епідемічної небезпеки (червоний, помаранчевий, жовтий та зелений) за якими й встановлюватимуться ті чи інші обмежувальні заходи.

«Помаранчевий» – попереджувальний рівень, який свідчить про ускладнення епідемічної ситуації, що може призвести до запровадження посилених обмежувальних протиепідемічних заходів. Встановлюється на рівні регіонів, якщо перевищено хоча б один показник: 1) захворюваність на грип та ГРВІ перевищує епідемічний поріг; 2) завантаженість ліжок, забезпечених постачанням медичного кисню у визначених закладах охорони здоров’я – понад 65%; 3) кількість тестувань методом ПЛР та з визначення антигену SARS-CoV-2 протягом останніх 7 днів на 100 тис. населення – менш як 300; 4) кількість госпіталізацій протягом останніх 7 днів на 100 тис. населення – понад 60; 5) коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19 (методом ПЛР та з визначення антигену SARS-CoV-2) – понад 20%; 6) зростання госпіталізацій протягом останніх 7 днів у порівнянні з попереднім аналогічним періодом – понад 50%.

У помаранчевій зоні заборонено:

– масові заходи за участі понад 20 осіб;

– роботу закладів розміщення (хостели, туристичні бази тощо), окрім готелів;

– планові госпіталізації в лікарнях;

– роботу спортзалів, фітнес-центрів, закладів культури;

– прийом нових змін в дитячі табори.

Кількість хворих на коронавірус зростає. Тому продовжуймо дотримуватися санітарно-епідеміологічних заходів. Дбаймо про своє здоров’я та безпеку інших!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь