Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Запобігти. Врятувати. Допомогти. 19.02.2021 (ВІДЕО)

Дата: 23.02.2021 09:10
Кількість переглядів: 1585

Фото без опису18 лютого, в КНП «Жашківська багатопрофільна лікарня» рятувальники  провели позапланове тактико-спеціальне навчання щодо попередження виникнення різного роду надзвичайних ситуацій та оперативного реагування на них спеціалізованих служб цивільного захисту.

У світлі останніх трагічних подій, що сталися у Запорізькій інфекційній лікарні, де 3 лютого,  внаслідок займання медичного обладнання, загинуло троє пацієнтів і одна лікарка, особлива увага рятувальних служб спрямовується на об’єкти з масовим перебуванням людей, зокрема - медичні заклади. Адже і персонал, і служби, що залучаються, мають знати механізм ліквідації пожежі не лише в теорії, а й на практиці. Керуючись відповідним  рішенням регіональної комісії ТЕБ та НС від 5 лютого цього року, жашківські вогнеборці організували та провели в багатопрофільній лікарні позапланове тактико-спеціальне навчання.

Такі спільні заходи допомагають виявити недоліки, а також посилюють готовність і спроможність підрозділів до дій за призначенням.

Навчання дало змогу співробітникам Служби порятунку та колективу медичного закладу відпрацювати дії при виникненні надзвичайних ситуацій, удосконалити взаємодію під час умовної пожежі, аби не повторити запорізької трагедії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь