A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській територіальній громаді вшанували учасників бойових дій на території інших держав (ВІДЕО)

Дата: 20.02.2021 09:20
Кількість переглядів: 1837

Фото без описуУ Жашківській територіальній громаді вшанували учасників бойових дій на території інших держав та урочисто відзначили 32-у річницю виведення радянських військ із Афганістану.

Немає нічого, що б виправдало війну. І забути її не маємо права.Бо історія її написана кров’ю солдат та слізьми матерів, обелісками та піснями, які увірвалися в наше життя фронтовим афганським вітром.

15 лютого Україна відзначає День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ту річницю виведення військ з Афганістану. Щороку, цього пам’ятного дня колишні молоді бійці, а нині ветерани, рідні загиблих згадують своїх синів, чоловіків,побратимів,  життя яких обірвалося в Афганських ущелинах. А разом з ними вшановують полеглих воїнів-інтернаціоналістів представники влади та громадськість.  Мітинг з поминальною панахидою та покладанням квітів у Жашкові, традиційно,  відбувся біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам. Продовжились урочистості в актовій залі КЗ «Мистецька школа».  Це був перший масштабний захід, організований новоствореним КЗ «Жашківський міський будинок культури» із філіями, за участю мистецької школи та під егідою відділу культури, молодіжної політики, спорту і туризму Жашківської міської ради. Емоційно насичені і щемливі до сліз номери торкнулися серця кожного глядача, а зустріч вийшла душевною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь