A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Нагадуємо про декларування доходів

Дата: 10.02.2021 14:18
Кількість переглядів: 1966

Жашківська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Черкаській області повідомляє, що з 01.01.2021 року розпочалася кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2020 року, зокрема, доходів від продажу власної сільськогосподарської продукції, що вирощена на земельних ділянках, наданих для ведення особистого селянського господарства та/або земельних частках (паях), виділених в натурі, які оподатковуються у порядку, визначеному пп.165.1.24 п.165.1 ст.165 Податкового кодексу України.

Жашківська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Черкаській області нагадує про обов’язок подання декларації про отримані доходи громадянами-одноосібниками та іншими категоріями декларантів в електронному вигляді за допомогою електронного цифрового підпису до 1 травня 2021 року.

За несвоєчасно подану (або неподану) декларацію передбачена адміністративна відповідальність.

  Приклад розрахунку – 2,5 га (розмір паю) Х розмір грошової оцінки 1 га ріллі Х 8% (середня ставка орендної плати по району) = розмір отриманого доходу, який вказується в декларації та з якого сплачується 18% податку з доходів фізичних осіб та 1,5% військового збору.

Інформацію щодо отримання електронного цифрового підпису та  консультації кваліфікованих спеціалістів з питань оподаткування доходів громадян можна отримати у податковій інспекції, за адресою: м. Жашків, вул. Соборна, 60 та за телефоном (04747) 6-21-24.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь