A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Навчання безробітних за затребуваною на ринку праці професією «швачка»

Дата: 28.01.2021 15:05
Кількість переглядів: 1204

Фото без опису    25 січня розпочали  3-х місячне навчання на базі ДНЗ "ЖАШКІВСЬКИЙ АТПЛ" група з 8-ми безробітних за направленням служби зайнятості. Як зазначила директор ліцею Таїсія Федоренко: «Викладачі готові мобілізувати всі зусилля щодо ефективного та якісного професійного навчання на замовлення роботодавців. Робочий клас для навчання майбутніх швачок укомплектовано за підтримки керівника ТОВ «Жашківчанка» Леоніда Міщенка. Після закінчення навчання безробітні отримають свідоцтво про присвоєння  професії швачка, нові знання та гарантоване робоче місце на швейних підприємствах м.Жашкова». ТОВ «Жашківчанка постійно розширює спектр надання послуг, отже, потреба в кваліфікованому персоналі лише зростає»,-  підкреслив керівник ТОВ «Жашківчанка» Леонід Міщенко.

    «Щоб стати конкурентноспроможним на ринку праці, сьогодні одного фаху не достатньо. Служба зайнятості надає своїм клієнтам можливість опанувати нові, сучасні та необхідні на ринку праці професії, підвищити свою кваліфікацію, знову повірити в себе, самоствердитися та активізувати свою життєву позицію», -зазначила директор Жашківської філії Черкаського ОЦЗ Марія Штунь.

Побажали сьогоднішнім студентам, а майбутнім висококваліфікованим фахівцям  успішно оволодіти  затребуваною на ринку праці професією «швачка»  голова Жашківської ОТГ  Ігор Цибровський та голова Жашківської РДА Юрій Барабаш. «Забезпечення зайнятості населення шляхом збереження та розвитку кадрового потенціалу як стратегічно важливого елементу для свого сталого розвитку  - одне з головних завдань Жашківської об’єднаної територіальної громади», - підсумував Ігор Цибровський.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь