A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківчани вибороли перемоги у двох онлайн-конкурсах (ВІДЕО)

Дата: 16.12.2020 12:08
Кількість переглядів: 1205

Працівники та аматори Жашківського міського будинку культури днями отримали звістку про перемогу у конкурсах, в яких брали участь.

 

Так, відеокліп «Україні» на вірш Катерини Рибаченко посів І місце у Всеукраїнському фестивалі мистецтв “Yula Art Fest” (номінація – змішана вікова категорія). Вірш присвячений Дню Незележності України.

Авторка слів Катерина Рибаченко та учасник художньої самодіяльності Жашківського міського МБК Віталій Білозір декламували поезію. Ролі виконували юні вихованки Жашківського МБК Софія Грабенко та Поліна Бойченко.

Також дипломом І ступеня онлайн -конкурсу фото-, кіно- та аудівізуальних мистецтв «СВІТ I See» нагороджена Катерина Рибаченко – як автор відеокліпу на українську народну пісню «Ой, чорна я си, чорна». Пісню виконав мішаний квартет «World of four» Жашківського МБК (кер.В.Гребенюк), учасники якого отримали подяки. За підтримку в творчому зростанні Катерини Рибаченко нагороджений і відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради.

Варто зауважити, усі креативні ідеї працівники й аматори втілюють самотужки, для зйомок обирають мальовничі локації міста та його околиць. Власне, відеокліп став одним із провідних жанрів у роботі працівників культури, котрі підтримують зв’язок із аудиторією в період карантину через інтернет.

Дякуємо усім учасникам художньої самодіяльності, котрі своєю творчістю прославляють Жашків, та зичимо їм подальших успіхів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь