A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

З нагоди Дня міста відзначено відважних, активних і креативних жашківчан (ФОТО)

Дата: 19.10.2020 11:04
Кількість переглядів: 3922

Фото без описуУ зв’язку із карантином, святкування Дня міста Жашків, День захисника України та День козацтва було відмінено. Саме 14 жовтня зазвичай проводиться нагородження найактивніших жителів міста та військовослужбовців. Цьогоріч такі відзнаки отримували на 30 черговій сесії Жашківської міської ради.

Фото без описуНагрудним знаком - Відзнакою міського голови за особистий внесок у захист здоров’я жителів Жашківської ОТГ, в тому числі активну співпрацю з Жашківською районною організацією Всеукраїнської громадськості організації «Союз Чорнобиль України» в пропаганді здорового способу життя, в захисті інтересів ліквідаторів та потерпілих від аварії на ЧАЄС, високий професіоналізм, активну громадську діяльність, нагороджено Стефанюк Валентину Миколаївну, завідуючу амбулаторії м. Жашків ЦПМСД.

Нагрудним знаком - Відзнакою міського голови за особистий внесок у патріотичне виховання учнівської молоді, високий професіоналізм, активну громадянську діяльність та з нагоди Дня міста нагороджено Сорокіна Сергія Анатолійовича – методиста з навчально-виховної роботи ДЮКФП Жашківської міської ради, очільника ГО «»Жашківський туристичний клуб «Блудний грунь», керівника клубу «Юних друзів прикордонників» «Пошук». 

 Грамотою міського голови за вагомий внесок в обороноздатність держави, активну громадську-політичну діяльність в питаннях територіальної оборони та з нагоди Дня бійця територіальної оборони Приймака Володимира Юрійовича – учителя захисту Вітчизни, керівник гуртка «Сокіл «Джура»».

Фото без описуГрамотою міського голови нагороджено учасників АТОООС, за активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у вирішення проблем учасників АТОООС, патріотичне виховання молоді та волонтерську діяльність:

Панченко Олену Василівну, Коханівського Анатолія Дмитровича, Починка Віталія Миколайовича, Майструка Олега Вікторовича, Гунька Олександра Віталійовича, Полонського Ігоря Олександровича, Самара Івана Дмитровича, Ярошинського Михайла Миколайовича, Загороднього Олександра Володимировича, Павлюка Володимира Вікторовича.

Фото без описуМіський голова Ігор Цибровський, депутати Жашківської міської ради Олег Горбань та Микола Цимбал отримали подяки від військових частин, що в зоні АТО, – за волонтерську діяльність та підтримку військовослужбовців. 

Також цього дня було нагороджено переможців І міського фотоконкурсу «ЖАШКІВ ОЧИМА НЕБАЙДУЖИХ», що проводився з нагоди Дня міста. У фотоконкурсі взяли участь 9 авторів та 53 роботи у 6 номінаціях. Переможцям було вручено спеціальні подарунки з атрибутикою міста.

Фото без описуВіталія Котик – ІІІ місце у номінації «Жашківчани» із фотороботою «Так близько крок в нове життя» Віталій Походенко – ІІІ місце у номінації «Природа» із фотороботою «Захід на Бурлацькому» Алла Зволінська – ІІІ місце у номінації «Природа» із фотороботою «На заході сонця»

 Андрій Ясінський – ІІ місце у номінації «Природа» із фотороботою «У променях сонця» Людмила Кравець – ІІ місце у номінації «Чорно-біле фото» із фотороботою «Жіночність»

 Алла Зволінська – І місце у номінації «Незвичайно про звичайне» із фотороботою «Кульбабове літо» Катерина Рибаченко – І місце у «Жашківчани» із фотороботою «Щастя» Валентина Турська – І місце у «Жашків сучасний» із фотороботою «Ніч. Дощ»

Найвищою нагородою конкурсу – гран-прі – нагороджено Андрія Ясінського за фотороботу «Затишні вулиці міста», номінація «Незвичайно про звичайне».

БІЛЬШЕ ФОТО -на офіційній сторінці в Facebook - https://cutt.ly/Dgkw5Sk


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь