A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

До територіального центру з нагоди Дня людей похилого віку передано необхідну техніку

Дата: 03.10.2020 11:04
Кількість переглядів: 5810

#жашківська_отг #жашків #zhashkiv #1_жовтня #терцентр #ігор_цибровський #люди_похилого_віку #міська_радаЖашківська міська рада всіляко підтримує Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жашківського району.

 

Приміром, працівники відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму та аматори сцени навідувалися знагоди свят і пам’ятних дат до постояльців відділень стаціонарного догляду із розважальною програмою та презентами від міської ради. Цьогоріч, у зв’язку із карантинними заходами, цю традицію довелося порушити. Втім 1 жовтня не пройшло непоміченим для підопічних терцентру.

День людей похилого віку покликаний привернути увагу до проблем та потреб старшого покоління. Тож міський голова Ігор Цибровський ініціював виділення коштів бюджету громади з нагоди Дня людей поважного віку на покращення матеріальної бази терцентру. Закуплені техніка та посуд очільник громади вручив колективу територіального центру, аби ті направили подарунки на відділення стаціонарного догляду у м.Жашків та с.Вороне.

Загалом, цьогоріч міськрадою було передбачено 2 603 370 грн бюджетних коштів на утримання територіального центру. Ці кошти розраховані на кількість одиноко проживаючих жителів громади, осіб з інвалідністю  та тих, хто опинився у складних життєвих обставинах; з них також сплачується заробітна плата соціальним робітникам (в ОТГ їх нараховується 8 осіб), енергоносії та закупляються медикаменти.

Директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Жашківського району Олександра Зайчук зауважує: «Жашківська ОТГ першою відгукнулася на наше прохання підтримати фінансово і в 100-відсодковому обсязі запланувала в бюджеті кошти, необхідні терцентру для догляду підопічних. Ми дуже вдячні депутатам, виконкомівцям і апарату Жашківської міської ради та Ігорю Андрійовичу особисто. А презентовані сьогодні техніка і посуд допоможуть працівникам стаціонарних відділень краще організувати свою роботу».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь