A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Марійківські «Горлиці» перемогли в обласному конкурсі «Живі мелодії села»

Дата: 02.10.2020 15:00
Кількість переглядів: 5747

Фото без описуДуже тепла зустріч відбулася днями в сільському клубі села Марійка. Міський голова Ігор Цибровський разом із начальником відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради Інною Білик завітав сюди, аби привітати жіночий вокальний аматорський колектив «Горлиця» (кер.В.Самборський) із зайнятим ІІІ місцем у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі традиційної культури Черкаського краю «Живі мелодії села» в номінації «Пісенний патріотизм».

Фото без описуТворчі змагання проходили онлайн. Учасниці записували відео на смартфон, співаючи просто на березі сільського ставу. Можливо, така самобутність, душевна пісня та щирість виконання «Горлиці» і підкупили суддів.
Ще одну нагороду в цьому фестивалі-конкурсі отримала солістка колективу, в.о.старости Марійківського старостинського округу Ніна Саранюк – у номінації «Солоспіви» (ІІ місце).
Приємним бонусом стало і те, що виконані та презентовані марійківськими аматорами пісні увійшли до каталогу «Живі мелодії села».
Міський голова Ігор Цибровський радо привітав переможиць на чолі із керівником Василем Самборським: «Щиро втішений, що ви вкладаєте стільки душі в свою творчість. Впевнений, це не остання ваша перемога. При потребі, міська рада готова вас підтримувати».

Очільник громади вручив колективу клубу ноутбук, необхідний при репетиціях, організації заходів та обробки відео- та аудіоматеріалів (кошти на закупівлю техніки було виділено з бюджету громади депутатського фонду депутата Жашківськох міської ради Віктор Саранюк). А також, принагідно привітав із Всеукраїнським днем бібліотек місцевого бібліотекаря Галину Шелестовську та вручив солодкий презент.
 Вітаймо наших співочих переможців!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь