Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

День туризму відзначили "Жашківським тріатлоном" (ВІДЕО)

Дата: 01.10.2020 05:51
Кількість переглядів: 6074

Жашківська ОТГ, Жашків, туризм, турзліт, змагання, тріатлонЗ нагоди Дня туризму 25 та 26 вересня на стадіоні імені Юрія Гагаріна пройшли змагання «Жашківський тріатлон», які включали в себе техніки пішохідного туризму, велотуризму та паркового орієнтування. Організатори змагань: відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради (зокрема і КУ «Стадіон ім.Ю.Гагаріна»), керівники Жашківського туристичного клубу «Блудний Грунь» та гуртка «спортивний тeризм» Дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки.

25 вересня за звання кращого туриста змагалися школярі – 20 вихованців. Молодші з них долали лише дистанцію пішохідного туризму, старші – змагалися у триборстві:

Пішохідний туризм – молодша група (дівчата)

І місце – Кушнір Аліна

ІІ місце - Кисіль Настя

ІІІ місце - Коновалова  Евеліна

Пішохідний туризм – молодша група (хлопці)

І місце – Козименко Максим

ІІ місце - Довгань Кирил

ІІІ місце - Лазаренко Віталій

«Жашківський тріатлон» (старша група)

І місце – Степанюк Дмитро

ІІ місце - Яцула Денис

ІІІ місце - Тарасюк Вероніка

Варто зауважити, діти долали перешкоди, що не завжди давалися дорослим, котрі підкорювали туристичні вершини на тих самих дистанціях наступного дня – 26 вересня. Участь у змаганнях «Жашківський тріатлон» серед дорослих взяли 7 команд, до яких увійшли 2 учасника – представники закладів освіти, депутатського корпусу Жашківської міської ради, спортсмени-аматори та просто любителі екстриму.

І місце  з техніки пішохідного туризму отримала команда «Позитив» (ЗЗСО №4 м.Жашків).

Кращі результати у велотуризмі та парковому орієнтуванні показали «Діти підземелля» - представники Дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки. Власне «Діти підземелля» вибороли і загальнокомандне І місце в тріатлоні.

Призери отримали нагороди та цінні подарунки від відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради. А приз глядацьких симпатій – мед від турклубу «Блудний Грунь» - команди «Рожеві пантери» (ЗЗСО №5, м.Жашків) та «Позитив у віночках» (ЗЗСО №3 м.Жашків).

ПРОТОКОЛИ ЗМАГАНЬ

ФОТО "ЖАШКІВСЬКИЙ ТРІАТЛОН" (ДІТИ)

ФОТО "ЖАШКІВСЬКИЙ ТРІАТЛОН" (ДОРОСЛІ)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь