A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Другий "Забіг сили" Жашківської громади: дух чесної боротьби і шквал позитивних емоцій (ВІДЕО)

Дата: 17.09.2020 09:23
Кількість переглядів: 5480

Сонячний вересневий ранок зустрічав учасників та вболівальників  Другого «Забігу сили» - захопливого спортивного заходу, яким у Жашківській громаді відзначили День фізкультури і спорту. Змагання пройшли за ініціативи та підтримки міського голови Ігоря Цибровського. 

Слід зазначити, що Перший "Забіг сили" відбувся з нагоди Дня Незалежності України і отримав схвальні відгуки жашківчан та гостей спортивного свята. Надійшли звернення до міської ради з проханням повторити захід, щоб у ньому змогли взяти участь усі бажаючі. Тож на другий  старт змагань запрошувались спортсмени Жашківської ОТГ та району.

РЕЗУЛЬТАТИ ЗМАГАНЬ:

1 місце – Віталій Панфілов (кандидат у майстри спорту України з перетягування канату, багаторазовий фіналіст Чемпіонатів та кубків України з перетягування канату)

2 місце – Віталій Починок (кандидат у майстри спорту України з перетягування канату, чемпіон України та багаторазовий фіналіст чемпіонатів та кубків України з перетягування канату, Чемпіон Івано-Франківської та Черкаської областей зі стріт-болу, фіналіст Черкаської області з баскетболу, учасник збірної Жашківського району з футболу та міні-футболу)

3 місце – Олег Паращук (кандидат у майстри спорту України з перетягування канату, чемпіон України та багаторазовий призер чемпіонатів та кубків України з перетягування канату, призер обласних змагань з легкоатлетичного багатоборства) Фінішери: Артем Стадник, Олег Паляруш, Ігор Скиба, Сергій Грабенко, Артем Мекеда.

БІЛЬШЕ ФОТО - на офіційній сторінці в Facebook



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь