A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Якою буде доля кінотеатру?

Дата: 09.09.2020 12:22
Кількість переглядів: 3775

Фото без описуДнями на сайті Жашківської міської ради було зареєстровано електронну петицію «Відновлення та введення в експлуатацію будівлі колишнього кінотеатру в м. Жашків». І, варто зауважити, петиція стрімко набирає голоси. А отже, доля кінотеатру, як і життєдіяльності громади загалом, - не байдужа жителям ОТГ.


Та варто пояснити деякі нюанси. Наразі будівля кінотеатру знаходиться в підпорядкуванні Жашківської районної ради, і Жашківській ОТГ його ще не передано. Тож і виділяти кошти на його ремонт Жашківська міська рада наразі не має повноважень.

Передбачається, що до кінця жовтня будівлю буде передано у власність ОТГ. А поки керівництвом громади уже проводяться перемовини та будуються плани щодо відновлення діяльності кінотеатру.

За попередніми підрахунками, реставрація будівлі та закупівля необхідного обладнання коштуватиме чимало. Ситуацію прокоментував міський голова Ігор Цибровський:

«Ясна річ, буде обговорення, ґрунтовне дослідження питання, прийматися рішення буде сесійно. Та вже зараз перед нами постав складний вибір: в умовах кризи, карантинних заходів та малих надходжень до бюджету спрямовувати кошти на медицину, освіту та благоустрій, - чи облаштовувати розважальні заклади. Та в будь-якому випадку, міська рада не може не врахувати думку жителів громади. Громадські ініціативи, активність – завжди доречні та цінні в житті міста і сіл».

ПОСИЛАННЯ НА ПЕТИЦІЮ- https://zhashkivska-gromada.gov.ua/petition/1267/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь