A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення

Дата: 31.08.2020 14:06
Кількість переглядів: 2387

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ
ПРОЄКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА
        Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб виконавчий  комітет Жашківської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про затвердження тарифів на транспортні послуги на міських маршрутах загального користування».
     Розробником проекту регуляторного акта є виконавчий комітет Жашківської міської ради. Основною метою проєкту регуляторного акта є встановлення економічно обґрунтованих тарифів на перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування.
Проєкт рішення, аналіз його регуляторного впливу  розміщено на офіційному сайті Жашківської міської об’єднаної територіальної громади: http:// zhashkivska.gromada.org.ua/ в розділі «Регуляторна діяльність - оприлюднення проектів регуляторних актів та аналізу регуляторного впливу»
      Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта приймаються від юридичних та фізичних осіб, їх об'єднань протягом одного місяця з дня оприлюднення (31.08.2020  – 31.09.2020) у письмовому вигляді за адресою: місто Жашків Черкаської області,вул. Захисників України, 17, виконавчий  комітет Жашківської  міської  ради, e-mail: vukoncom016@ukr.net
Відповідальна особа – керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Жашківської міської ради Тернавська Олена Василівна,  ел. адреса : vukoncom016@ukr.net

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь