A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

До уваги суб’єктів господарювання! З першого вересня стартує масштабна інспекційна кампанія з виявлення неоформлених працівників

Дата: 25.08.2020 09:57
Кількість переглядів: 1942

Фото без описуЗ метою забезпечення ефективного контролю за оформленням трудових відносин та на виконання окремого доручення т.в.о. Голови Держпраці України Віталія Сажієнка, у Черкаській області активізовано інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання.

Інформаційна кампанія стосується насамперед питання виявлення неоформлених трудових відносин.

Зокрема, у ході її проведення 20.08.2020р. інспектор праці управління Держпраці у Черкаській області  спільно з інспектором праці Жашківськької міської ради відвідали ТОВ « ПРАЙД ІНДАСТРІ ЛТД», ТОВ «ГРІНВУД ІНДАСТРІ», ТОВ «САМІТ ГРУП», ДП "ЖАШКІВМАШ" ПАТ "НВП "БІЛЬШОВИК". Працівникам та роботодавцям надали консультації та роз’яснення вимог чинного законодавства про працю, особливу увагу звертають на питання оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

З 1 вересня 2020 року, по завершенню інформаційно – роз’яснювальних заходів, в області буде розпочато проведення інспекційних відвідувань з питань законодавства про працю в частині належного оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

Тож у роботодавців є час і можливість правильно оформити трудові відносини з найманими працівниками. За консультаціями та роз’ясненнями з питань трудового законодавства ви можете звернутись до інспектора праці Жашківської міської ради або фах-івців управління Держпраці у Черкаській області. Закликаємо роботодавців дотримуватись чинного законодавства, а громадян – не погоджуватися на роботу без офіційного оформлення та виплати заробітної плати «в конвертах».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь