A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашків відвідав директор міжнародних фестивалів

Дата: 20.08.2020 16:43
Кількість переглядів: 582

Жашків відвідав Василь Клочуряк – директор та організатор Гуцульського фестивального марафону, що об’єднує три конкурси та фести мистецтв «Гуцульська родина», «Іван Попович збирає таланти» та «Весняний мольберт Серця Карпат» (смт Ясіня Закарпатської області).

 


 Вихованці Жашківської дитячої школи (нині Мистецька школа Жашківської міської ради) – активні учасники щорічних конкурсних заходів, організованих Василем Клочуряком. А викладач Мистецької школи Валерій Немна у 2018 та 2019 роках був у складі журі Міжнародного фестивалю-конкурсу «Гуцульська родина».
 У ході візиту до Жашкова Василь Клочуряк зустрівся із міським головою Ігорем Цибровським. Розповів, що талановиті жашківські конкурсанти добре йому запам’яталися, тому зародилася дружба. А тому не міг не скористатися нагодою – ознайомитися і з нашим містом.
Міський голова зауважив, що створення умов для освіти молодого покоління, розвитку здібностей до мистецтва та спорту – під особливим контролем влади. А участь юних талантів у конкурсах – можливість для них проявити себе, стимул розвиватися.
 Мав нагоду Василь Клочуряк також зустрітися із керівником відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради Інною Білик, директором Мистецької школи Вікторією Бакуменко та заступником директерора з навчально-виховної роботи Наталією Коренюк, викладачами та вихованцями мистецького закладу, відвідав визначні місця Жашкова.
 Гість зауважив, що чекає на участь жашківських конкурсантів у фестивальному марафоні на Закарпатті. Цього разу, передбачається, побільшає номінацій: своє мистецтво можуть презентувати не лише вокалісти, інструменталісти, а й хореографи та художники. Учасники фесту матимуть змогу і позмагатися, і насолодитися чудовими краєвидами Карпат.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь