A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Ремонт силами комунальників (ФОТО)

Дата: 10.08.2020 08:38
Кількість переглядів: 467

Жашківська ОТГ, комунальники, ВУЖКГ, ремонт, тротуари, дорогиКарантинні обмеження суттєво вплинули на надходження до бюджету громади. Втім з метою економії коштів дрібні роботи з ямкового ремонту тротуарів та окремих ділянок доріг виконується силами Жашківського ВУЖКГ.

Серед таких об’єктів -  ділянка дороги по вул.Чкалова: у свій час тут стався порив труби водопостачання. Під час ремонту водопроводу було пошкоджено дорожнє покриття, яке комунальники днями відновили. Подібна ситуація – по вул.Робітничій, де проводився ремонт підключення мережі водопостачання.

По Лікарняній, на автобусній зупинці, де кілька років тому проводилася реконструкція водопроводу виникло просідання ґрунту та пошкодження бордюрного каменю. Працівниками Жашківського ВУЖКГ виконано заміну бордюр та асфальтування частини пошкодженого тротуару.

Потребувала ремонту і ділянка тротуару по вул.Соборній біля кінотеатру, де також були суттєві пошкодження покриття після реконструкції водогону.

Наразі ведуться підготовчі роботи до ремонту ділянок тротуару по вул.Соборній. Кошти на ремонтні роботи та закупівлю матеріалів виділяються з міського бюджету, передбачених на виконання робіт з поточного благоустрою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь