A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Про використання освітніх платформ

Дата: 24.07.2020 12:27
Кількість переглядів: 488

       Сьогодні служба зайнятості є майданчиком надання широкого спектру послуг, зокрема й через електронні сервіси.

       У Жашківській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості в липні місяці пройшов інформаційний вебінар щодо презентації доступу до безкоштовних навчальних освітніх онлайн-платформ, які допомагають розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, а також отримати нові знання для професійного зростання та саморозвитку. Фахівець з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Тетяна Опалат повідомила безробітних про можливість навчатись безкоштовно на базі освітньої платформи Coursera (https://www.coursera.org/). Мета ініціативи – допомогти працездатним працівникам розвивати додаткові знання та навички для працевлаштування. Цей новий, ефективний і економічний спосіб навчання стає все більш доступним через Інтернет.

       Не секрет, що онлайн-курси Coursera починаючи з 2016 року вже не є безкоштовними. Щоб отримати доступ до завдань на оцінку, потрібно заплатити, а вчитися на основі самих лише відеолекцій малоефективно. Окремі повністю безкоштовні курси залишилися, але як знайти їх, якщо відповідної опції в каталозі на їх сайті просто немає? Служба зайнятості пропонує список з більш ніж 1150 онлайн-курсів, що і досі абсолютно безкоштовно доступні на Coursera.

       Кожен курс Coursera викладають фахівці з кращих університетів і навчальних закладів світу, курси охоплюють різні галузі: гуманітарні науки, медицину, психологію, підприємництво, економіку, ІТ - технології, інформатику тощо. Шукайте цікаві вам дисципліни і ловіть момент поки ці курси залишаються безкоштовними.

       Залишаються доступними також наступні безкоштовні електронні сервіси служби зайнятості:

Більш детальніше ознайомитися з умовами безкоштовного онлайн навчання можна за помиланням: https://chk.dcz.gov.ua/node/7113.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь