A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

На Уманщині учасники АТО/ООС підписали договір про створення Коаліції

Дата: 14.07.2020 15:16
Кількість переглядів: 292

Фото без описуВ Уманському районі заступник голови ОДА Юрій Лесюк взяв участь у зборах громадських організацій учасників АТО/ООС області. На зустріч до Умані прибули бійці з різних районів, зокрема: Чигиринщини, Шполянщини, Канівщини, Звенигородщини, Христинівщини, Жашківщини та ін. Загалом 14 організацій учасників бойових дій  підписали договір про створення Коаліції. До її складу зможуть надалі доєднуватися й інші організації бійців.

– Переконаний, така взаємодія дасть змогу вибудувати ефективну роботу, сприятиме посиленню комунікації на місцях, поліпшенню координації та співпраці різних ветеранських організацій області. Адже ніхто ліпше не знає проблем, які необхідно вирішувати, як самі учасники бойових дій та їхні родини. Влада ж натомість допомагатиме, – написав на своїй сторінці в соцмережі заступник очільника області.

Фото без описуЗа його словами, у період карантину в обласній адміністрації працювали спільно з учасниками організацій атовців в онлайн-режимі та сформували певні ідеї стосовно формату роботи, яка має підвищити результативність в подальшому. Це, приміром, система функціонування робочих груп за певними напрямками, як от:
- земельні питання;
- лікування та психологічна реабілітація;
- житло та соціальний захист учасників АТО;
- підтримка сімей загиблих бійців;
- патріотичне виховання.

– Для нас важлива думка кожного учасника АТО. Тому в Уманському районі мали змогу поспілкуватися щодо різних питань, які турбують бійців. Я нагадаю, в області на обліку перебуває більше 10,7 тис. учасників антитерористичної операції, які мають статус учасника бойових дій, та близько 900 у статусі осіб із інвалідністю внаслідок війни. Їх підтримують на Черкащині в межах різних соціальних програм, – зазначив пан Юрій.

Джерело: http://ck-oda.gov.ua/na-umanshhini-uchasniki-ato-oos-pidpisali-dogovir-pro-stvorennya-koaliciyi/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь