A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській ОТГ вшанували жертв війни поминальними промовами та покладанням квітів (ФОТО. ВІДЕО)

Дата: 22.06.2020 17:06
Кількість переглядів: 406

Фото без описуМіський голова Ігор Цибровський, разом з головою Жашківської РДА Юрієм Барабашем та в.о.голови Жашківської районної ради Людмилою Мазур, взяв участь у мітингу, що пройшов біля Меморіалу Слави у Жашкові. Директор Жашківського історичного музею розповів присутнім про хід війни на Жашківщині, після чого учасники мітингу поклали квіти до підніжжя пам’ятника.


У Литвинівці актив села на чолі із в.о.старости Литвинівського старостинського округу Інною Чернегою вшанували жертв війни покладанням квітів до обеліска.
У бібліотеці с.Марійка організовано виставку-пам'ять під назвою "Вогонь війни у пам'яті навічно". Також жителі села, спільно із в.о.старости Марійківського старостинського округу, поклали квіти до нещодавно встановленого пам'ятного знака та братської могили воїнів, загиблих в часи Другої світової війни.

Не оминули увагою день скорботи і жителі с.Вільшанка. За ініціативи в.о.старости Вільшанського старостинського округу Ніни Бень сельчани поклали квіти до пам'ятників.

У с.Скибин актив села разом із в.о.старости Скибинського старостинського округу Володимиром Ломачинським поклали квіти до обеліска.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь