A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Реконструкція бордюрів

Дата: 11.06.2020 14:31
Кількість переглядів: 421

Фото без описуЩодня працівниками Жашківським ВУЖКГ виконуються роботи з благоустрою населених пунктів об’єднаної громади. Зокрема, в рамках заходів утримання доріг і тротуарів, проводяться роботи з реконструкції бордюрів.

Більшість бордюрів пошкоджені або й зруйновані вщент не часом і метеоумовами, а, очевидно, недобросовісними громадянами, котрі не облаштували належним чином заїзд до свого подвір’я. Окремі з жашківчан самовільно знищили бордюри, аби зробити в’їзд до свого подвір’я по зеленій зоні більш комфортним.

«Закликаю жашківчан берегти майно громади та ставитися з розумінням та повагою до роботи, яку виконують комунальники», - звернувся до жителів міста міський голова Ігор Цибровський. – «І нагадую, що на облаштування заїздів необхідно брати дозвіл  у міській раді, оскільки проводячи роботи з будівництва заїзду, ви можете пошкодити комунікації».

Наразі роботи з реконструкції бордюрів проводяться по вул.Шевченка в м.Жашків. Передбачається, подібні роботи будуть здійснюватися і на інших вулицях міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь