Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківський музей української гармоніки відвідали велотуристи (ФОТО. ВІДЕО)

Дата: 09.06.2020 14:27
Кількість переглядів: 781

Жашківська ОТГ, Жашків, гармоніка, музей гармоніки, Іван Сухий, велотур, туризмГрупа київських туристів мають традицію на вихідних відпочивати від справ та офісних задушливих кабінетів, вирушаючи у спільну подорож. Разом з тим вивчають культуру, туристичні визначні місця, досліджують Україну, знайомляться з неординарними людьми. Словом, керуються гаслом "Спорт-Культура-Відпочинок". Дізнаються нове, збагачуються, розвиваються.

Це молоді люди, але вже досвідчені велосипедисти. І останній їхній триденний маршрут стартував від Жашкова і до Канева до Могили Кобзаря.

Фото без описуУ Жашкові - Музей гармоніки видався чи не найцікавішою локацією. Керівник музею Іван Сухий розповів гостям про експонати та організував імпровізований ансамбль за їх участю. Відвідинами музею велотуристи були дуже задоволені і це дало хороший поштовх та емоції на старті мандрівки.

Учасники велотуру впевнені, що любителям українського туризму обов’язково потрібно відвідати Музей гармоніки, де можна почерпнути багато корисного і цікавого.

Керівник Музею Іван Іванович через учасників велотуру передав у Музей Кобзаря книгу «25 років зразковому дитячому ансамблю гармоністів».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь