A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківська ОТГ інформує (23.05.2020)

Дата: 23.05.2020 15:00
Кількість переглядів: 362

карантин, Жашківська ОТГФото без опису Як повідомляє Жашківська центральна районна лікарня, станом на 23 травня у закладі перебуває 56 пацієнтів. По медичну допомогу за минулу добу звернулися 19 осіб. Серед них хворих на ГРВІ та грип (зокрема і COVID-19) не виявлено. Проведено 2 операції, відбулися одні пологи (народився хлопчик).

Фото без опису Жашківський районний сектор Управління ДСНС України у Черкаській області та Жашківське відділення поліції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області інформують, що 22 травня на 150-му кілометрі автодороги М-05 Київ-Одеса сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів ВАЗ, Mercedes та Toyota.
Застосувавши спеціальне обладнання, рятувальники провели деблокування 2 травмованих людей, яких каретою «швидкої медичної допомоги» було терміново госпіталізовано до центральної районної лікарні.
Продовжуючи роботи на місці зіткнення автомобілів, працівники ДСНС деблокували із понівеченого салону автомобіля ВАЗ 4 тіла загиблих.
На загал, під час зіткнення автомобілів 4 людини загинули, ще 6, серед яких троє дітей, госпіталізовані до районних лікарень Умані та Жашкова.
     Бережіть себе та своїх близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь