A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківська ОТГ інформує (26.04.2020)

Дата: 26.04.2020 10:45
Кількість переглядів: 303

інфографіка, Жашківська ОТГ, оперативна інформація, карантинЗа інформацією, наданою Жашківською ЦРЛ, наразі не виявлено жодного випадку інфікування коронавірусом. Жодного звернення з ГРВІ за минулу добу не було.

За даними Жашківського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області, виникла пожежа в с.Шуляки Жашківського району: вогнем знищено 1,5 га сухої рослинності (очерет) на території гідрологічного заказника Шуляцьке болото. Причина займання – необережне поводження з вогнем, винуватець встановлюється. Пожежу ліквідовано жашківськими вогнеборцями.

Жашківським відділенням поліції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області проводиться патрулювання. Співробітники поліції працюватимуть в посиленому режимі під час поминальних днів та будуть нести службу поблизу кладовищ.

НАГАДУЄМО! З метою протидії поширенню  коронавірусної хвороби (COVID – 19) виконавчий комітет Жашківської міської ради прийняв рішення закрити для відвідування кладовища, розташовані на території Жашківської міської об’єднаної територіальної громади в поминальні дні – з 25.04.2020 по 27.04.2020 включно. Традиційне відвідування могил близьких просимо відтермінувати до 6 червня, на Троїцьку батьківську поминальну суботу.

Бережімо життя й здоров’я своє та оточуючих! Гарного вам недільного дня!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь