A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківська ОТГ інформує (25.04.2020)

Дата: 25.04.2020 09:35
Кількість переглядів: 337

Фото без описуЗа інформацією, наданою Жашківською ЦРЛ, наразі не виявлено жодного випадку інфікування коронавірусом. Усі, хто прибув з-за кордону, станом на сьогодні обстежені. В медзакладі проходить лікування 40 осіб із різними діагнозами, жодного звернення з ГРВІ за минулу добу не було. Народилося 2 дівчинки.

За даними Жашківського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області, не сталося жодної надзвичайної події.

Жашківським відділенням поліції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області проводиться патрулювання. Співробітники поліції працюватимуть в посиленому режимі під час поминальних днів та будуть нести службу поблизу кладовищ.

НАГАДУЄМО! З метою протидії поширенню  коронавірусної хвороби (COVID – 19) виконавчий комітет Жашківської міської ради прийняв рішення закрити для відвідування кладовища, розташовані на території Жашківської міської об’єднаної територіальної громади в поминальні дні – з 25.04.2020 по 27.04.2020 включно. Традиційне відвідування могил близьких просимо відтермінувати до 6 червня, на Троїцьку батьківську поминальну суботу.

Бережімо життя й здоров’я своє та оточуючих! Вдалого дня!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь