A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Мистецька школа - в режимі онлайн (ВІДЕО)

Дата: 02.04.2020 09:40
Кількість переглядів: 542

Фото без описуІз перших днів карантину КЗ "Мистецька школа" Жашківської міської ради перейшла на дистанційне навчання. Викладачі перебудували свою роботу таким чином, щоб учні продовжували здобувати знання.

Проходять індивідуальні уроки з музичного інструменту та теоретичних дисциплін  за допомогою програм, які можуть забезпечити відео- та аудіозв’язок: Skype, Viber.

Уроки хореографії ведуться в режимі онлайн через Instagram. Відеозвіт домашнього тренування  діти надсилають на Viber викладачам.  

Викладач з образотворчого мистецтва створює покрокові інструкції з використання різноманітних технік, проводить відеомайстер-класи, оцінює роботи учнів через фото- та відеозв’язок.

Уроки з театральної майстерності теж відбуваються в онлайн-режимі: працюють над сценічною мовою, образами персонажів у виставах, вивчають та обговорюють нові твори та постановки. 

Варто зауважити, і викладачі, і вихованці мистецької школи швидко адаптувалися до нових умов. В умовах карантину, коли інтернет є чи не єдиним зв’язком із зовнішнім світом, діти проявляють креативність та охоче опановують нові навички онлайн.                                     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь