A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Творча самореалізація гуртківців Жашківського МБК в період карантину

Дата: 27.03.2020 09:32
Кількість переглядів: 950

дистанційне навчання, карантинУ Жашківському міському будинку культури функціонує 16 гуртків (189 осіб) для дітей і молоді, та 5 для дорослих (30 осіб). Аби дати гуртківцям можливість розвиватись і в період карантину, в Жашківському МБК було організовано дистанційну роботу – через мобільний додаток «Viber» та телефоном.

 Так, ще до карантину, на заняттях любительського об’єднання «Світ літератури» діти почали проходити ряд вікторин на різну тематику під загальною назвою «Найрозумніший». Директором МБК К.Рибаченко  та бібліотекарем С.Сулимою було розроблено завдання, в яких учасники креативили, вигадували,  залучали свої знання. Із впровадженням карантину, цю роботу вихованці МБК продовжили в «Viber».

У зв’язку з рекомендаціями самоізоляції, діти часто лишаються вдома самі, тож доволі актуальними стали вікторини та завдання розділу «Техніка нашої безпеки». Тут всі знайомляться з правилами поведінки на кухні; що робити, коли вимкнули електроенергію; вивчають «Абетку безпеки» і з ентузіазмом підключились до творчого завдання, складаючи свою. Час від часу їм надходить корисна інформація для ознайомлення, застерігаючи і закликаючи бути обережними, свідомими, відповідальними.

Ще учасники групи «РОЗВАЖАЙКО МБК» беруть участь у вікторинах розділу «У світі казок». Із задоволенням вирішують завдання на асоціацію. Їх чекають літературні, тематичні хвилинки та розминки. Передбачається, згодом отримуватимуть відеозавдання з виготовлення  виробів своїми руками.

Дистанційно працюють зі своїми учнями художній керівник В.Гребенюк, хореограф В.Черниш, вокаліст М.Гайова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь