A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

БЕЗКОШТОВНІ МЕДИЧНІ МАСКИ ДЛЯ СТАРШОГО ПОКОЛІННЯ!

Дата: 25.03.2020 12:52
Кількість переглядів: 318

Фото без описуЖашківська міська рада надає допомогу найбільш уразливим до коронавірусу верствам населення - людям поважного віку. З 26 березня, в офісі Жашківського ВУЖКГ (за адресою вул.Соборна 50) з 8:00 до 14:00 жашківчанам пенсійноно віку безкоштовно видаватимуться медичні маски. 

"Для початку видаватимемо по дві на руки, - розповідає про акцію міський голова Ігор Цибровський. - І поки що пенсіонерам.
Наражатись на небезпеку людям похилого віку не варто - їм не обов'язково приходити особисто. Достатньо буде, якщо хтось із рідних прийде до пункту видачі із пенсійним посвідченням батьків, дідуся чи бабусі і візьме для них маски. 
У селах Жашківської ОТГ маски видаватимуть в.о.старост. Самотньо проживаючі громадяни отримають маски через соціальних працівників Територіального центру соціального обслуговування Жашківського району.

Це маски з резерву Жашківської міської ради. Їх кількість невелика, 5000 штук. Та, враховуючи ті обставини, що масок практично нема в продажу, це буде допомога пенсіонерам на перший час".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь