A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Увага! Конкурс!

Дата: 19.03.2020 09:47
Кількість переглядів: 272

Інформація про проведення конкурсу з визначення

виконавця робіт із землеустрою

Комісія з конкурсного відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавців земельних торгів на конкурентних засадах, оголошує конкурс по відбору виконавців  робіт із землеустрою для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 0,4000 га, за рахунок земель житлової та громадської забудови за адресою: вул. Миру, 36, с. Марійка, Жашківського району Черкаської області.

Умови надання пакету документів:

Документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів робиться відмітка “Для відбору виконавців робіт по виготовленню технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 0,4000 га, за рахунок земель житлової та громадської забудови за адресою: вул. Миру, 36, с. Марійка, Жашківського району Черкаської області” із зазначенням дати проведення відбору Виконавців.

У конверті мають міститися підтверджуючі документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з пропозицією.

Пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити: вартість виконання робіт, калькуляцію витрат, пов’язаних з виконанням робіт, термін виконання робіт з моменту підписання договору.

У разі неповноти, невідповідності наданих підтвердних документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Для участі в конкурсі необхідно подати:

  • заява про участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою;
  • копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб платників податків, або копія сторінок паспорта для осіб, які через, свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті (для претендента фізичної особи - підприємця);
  • згода на обробку персональних даних (для претендента фізичної особи - підприємця);
  • копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента юридичної особи);
  • проект завдання на виконання послуг з виконання робіт (для претендента на виконання послуг з виконання робіт із землеустрою), у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації із землеустрою, яку пропонує розробити претендент.

Строк подання конкурсної документації – до 21.04.2020 року включно;

       Поштова адреса, за якою подаються документи – Жашківська міська рада, вул. Захисників України, 17, м. Жашків, Черкаської області, 19201, з відміткою  «На конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою» із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу.

          Переможцем визнається учасник, який запропонує найменшу вартість послуг з виконання робіт із землеустрою, а також за критеріями найменших строків виконання послуг (робіт) та найбільшої кількості проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, що розроблені за попередні 24 місяці учасником конкурсу.

Інформація про проведення конкурсу:

  • дата, час і місце проведення конкурсу – 29.04.2020, о 10.00 год., Жашківська міська рада, вул. Захисників України, 17, м. Жашків, Черкаської області;

відомості про місцезнаходження комісії, контактні телефони – 19201, Жашківська міська рада, вул. Захисників України, 17, м. Жашків, Черкаської області, телефон для довідок – (047 47) 6 17 97, 6 11 42.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь