A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Відзначення Міжнародного жіночого дня в Жашківській громаді (ФОТО. ВІДЕО)

Дата: 16.03.2020 21:17
Кількість переглядів: 589

Фото без описуЛитвинівський СБК

В суботу 7 березня вечірньої пори в приміщенні Литвинівського СБК жителі та гості села зібралися на святковий концерт до Міжнародного жіночого дня 8 березня під назвою «Весна - це жінка, жінка - це весна».

Керівник художній Уманець Т. розпочала захід теплими словами про жінку, що несе в кожному своєму подиху ніжність і кохання, про жінку-берегиню своєї сім'ї і всього людства в цілому та про красу й неповторність кожної з них.

Щирі слова вітання для присутніх висловили виконуюча обов'язки старости села Чернега І.О. та голова ветеранської організації Половінська Д.Т.

Хороший настрій свята було створено працівниками сільського будинку культури та кращими представниками  гуртків: дитячого любительського об'єднання «Художнє читання», любительського об'єднання «Театральне мистецтво» для дорослих, дитячого гуртка ансамблевого співу «Чародії», гуртка сольного співу та жіночого вокального ансамблю «Калинонька». Продовженням свята стала дискотека.

  Скибинський СБК

У Скибині Міжнародний день жіноцтва зустріли 8 березня тригодинним концертом. Підготовлена працівниками та аматорами сцени програма створила затишну атмосферу та подарувала настрій глядачам.

Вільшанський СБК

Напередодні 8 Березня у Вільшанському будинку культури вітали жіноцтво, організувавши святкову програму під назвою «Дзеркало жіночої душі».

Подібні заходи – традиційні для вільшанських учасників художньої самодіяльності, і більшість із них мають формат родинного свята, в центрі якого – сімейні цінності і любов до близьких. Переважну більшість номерів виконують діти, що робить кожну пісню, вірш і танець особливо проникливими.

БІЛЬШЕ ФОТО -НА ОФІЦІЙНІЙ СТОРІНЦІ В ФЕЙСБУК

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь